Monday 26 March 2018

RAW VEGAN BONBONS




Știți deja cât de mult îmi plac dulciurile! Aș fi în stare să renunț la orice deliciu culinar, numai nu la desert-uri, ciocolate și bombonele. Cu toate acestea, încerc să țin sub control consumul de zahăr și de toate ingredientele nocive prezente în dulciurile din comerț. Așadar, astăzi vă propun o rețetă fără gram de zahăr sau alte ciudățenii, la baza căreia sunt doar două ingrediente, din care ies niște bombonele ireal de delicioase și dulci. 

Ingrediente:
  • 300 gr curmale moi fără sâmburi
  • 50 gr fulgi de cocos
  • un pumn de alune caju (puteți folosi nuci, migdale, alune de pădure)
Puneți toate ingredientele în blender și mixați câteva minute până obțineți o compoziție uniformă și lipicioasă. Puteți adăuga și o lingură de apă pentru o textură mai omogenăDin compoziția obținută se modelează biluțele, pe care ulterior le dați prin fulgii de cocos. Lăsați bomboanele la frigider o oră să se solidifice. 
Vă previn, veți deveni dependenți de aceste mici delicii!!

Mulțumesc @soarealexandra pentru rețetă!





No comments:

Post a Comment