Monday 8 September 2014

HUSBAND AND WIFE


În ultima zi a lunii iulie din acest an, eu și iubitul meu am devenit soț si soție. A fost o ceremonie simplă, cu puțini invitați, urmată de un prânz modest, dar delicios. În viitorul apropriat probabil vom organiza o sărbătoare un pic mai mare cu toate rudele și prietenii.. dar ne mai gândim :). Vă las cu câteva din clipele cele mai dulci. O săptămână frumoasă!

Translate/ This year, in the last day of July, me and my boyfriend became husband and wife. It was a simple ceremony with few guests, followed by a modest, but delicious lunch. Please enjoy the sweetest moments. I wish you a beautiful week!



8 comments:

  1. Da, da, de sute de ori, da ! Asa arata nunta ideala si pentru mine. Ai fost o mireasa deosebita si nici mirele nu e mai prejos de sotia sa. Felicitarile mele sincere si cele mai frumoase urari. Femeile romance ar trebui sa ia exemplu de la tine, Mariana, despre cum se organizeaza o nunta cu bun gust. Inca o data, felicitari !
    Kisses, Daiana
    http://chezdaiana.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daiana iti multumesc enorm pentru urari si aprecieri. Ma bucura mult ca cei din jur au intales idea noastra de sarbatoare a dragostei. ♥

      Delete
  2. Ce frumos, asa arata nunta ideala si pentru mine. Credeam ca in Moldova traditiile s-au pastrat mai ceva ca aici, dar ma bucur sa vad atata simplitate si bun gust.

    Esti superba, si sotul tau la fel.

    te pup


    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi plac unele traditii dar nu cred ca e necesar sa le punem in practica cu orice pret.. mai ales toate gramada :D
      Multumesc enorm :* :*

      Delete
  3. foarte frumoși! idee cu atât mai fabuloasă, cu cât a rămas doar esențialul: vă iubiți și vreți să fiți împreună. felicitări sincere :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult de tot Dika, ma bucura cuvintele tale!! ♥

      Delete
  4. cat de frumosi sunteti....! un exemplu <3
    www.myab.me

    ReplyDelete