Știți deja cât de mult îmi plac
dulciurile! Aș fi în stare să renunț la orice deliciu culinar, numai nu la desert-uri,
ciocolate și bombonele. Cu toate acestea, încerc să țin sub control consumul de zahăr și de toate ingredientele nocive prezente în dulciurile din comerț. Așadar, astăzi vă propun o rețetă fără gram de zahăr sau alte ciudățenii, la baza căreia sunt doar două ingrediente, din care ies niște bombonele ireal de delicioase și dulci.
Ingrediente:
- 300 gr curmale moi fără sâmburi
- 50 gr fulgi de cocos
- un pumn de alune caju (puteți folosi nuci, migdale, alune de pădure)
Puneți toate ingredientele în blender și mixați câteva minute până obțineți o compoziție uniformă și lipicioasă. Puteți adăuga și o lingură de apă pentru o textură mai omogenă. Din compoziția obținută se modelează biluțele, pe care ulterior le dați prin fulgii de cocos. Lăsați bomboanele la frigider o oră să se solidifice.
Vă previn, veți deveni dependenți de aceste mici delicii!!
Mulțumesc @soarealexandra pentru rețetă!
No comments:
Post a Comment